Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с таблото

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с таблото

Здравейте, радвам се, че съществува това място в нета.
    Ето и моят проблем - вчера получих своята Alfa 145 1.4 TS 97ма. Всичко OK, но днес си слизам от колата и по-късно се връщам и забелязвям, че на таблото са светнали индикаторите, които светят при даване на контакт без да е вкаран въобще ключа в ключалката за запалване. Изгасват при натискане на педала за спирачката. Вчера този проблем го нямаше.
    И друго - може ли някой да ми каже къде се намира ключалката за задействане и спиране на аларматa?
    Мерси предварително!!!
    Alfa Romeo 145 1.4 TS '97

`1

за фабричната аларма ли става въпрос ? на моето упътване эа колата е покаэано че е в багажника отстрани пада се под основата на която ляга кората/ маи отдясно/ то трябва да си личи, има процеп в тапицерията. а ако е слагана допълнитилно в италия в повечето случаи е на самия корпус на алармата и сирената / те са в едно тяло/ отпред в двигателя. но ключето може да спира само сирената и да не управлява алармата. аз изкормих моита старата и си турих нова дето даже дига и стаклата като я включиш за 160лв.
    НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

Ами първо честита ти Алфа колега,да си я караш със здраве и безаварийно. Ама тва дето става при теб е страно ама наистина кажи с оригинална аларма ли си, щото ако не си не можем да знаем от каде ти се изключва алармата.
      145, 1.6 I.E. Boxer
      Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
      Subaru Legacy 2.5

Comment

Благодаря много!!!
        Да - с оригиналната си аларма е.
        Секретното ключе спира и пуска само сирената или цялата аларма?
        Ситуацията е следната - свалян е акумулатора за зареждане и явно е изключена при свалянето. Има ли друг вариант да се изключи алармата освен със секретното ключе?

... и моля ви, ако някои има предположение за индикаторите на таблото да каже!!!

... четох теми из форума за тропането на двигателя при запалване. При мен като позагрее утихва (2-3 мин приблизително). Маслото е сменено с Valvoline. Не е нещо от което да се притеснявам, нали?

Comment

Първо честито! А за тези светлини които святкат сами , лошо при моя Ford се оказа че имам изгорели кабели и от там го правеше. Дано при теб да не е от това , късмет, ама си провери инсталацията.
          Alfa Romeo 145 1.4i T.S. 16V 97god.

Comment

Мерси много за помощта!
            Проблемът е отсронен Алармата беше заминала и правеше проблеми.

Comment

Working...
            X